Diari digital d'Andorra Bondia
Les dependències comunals d’Andorra la Vella.
Les dependències comunals d’Andorra la Vella.

Només dues persones no estan d’acord amb el GAdA, diu Marsol


Escrit per: 
M.S.C. / Foto: Jonathan Gil

La cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, va explicar que, segons els consta, només dues persones no estan d’acord amb el càlcul que s’ha fet del GAdA endarrerit. La mandatària va indicar que aquests empleats interpreten que se’ls ha de calcular “d’una altra manera”. És per això que ara, el departament de Recursos Humans està fent un informe i els casos es valoraran “quan toqui”. En tot cas, Marsol va afirmar que es tracta d’un nombre “molt residual” d’afectats.
Després de la demanda feta pel Sindicat de Treballadors del Comú d’Andorra la Vella (Sitca), la cònsol major també va assegurar que la voluntat de la corporació és pagar el GAdA “al més ràpid possible” i en un sol cop, al mateix temps que va apuntar que només “en el pitjor dels casos” es faria en dues fases, en funció de la tresoreria. A banda va informar que la part consolidada ja es va pagar el mes de gener a les 114 persones afectades. Ara, el que falta és pagar el GAdA endarrerit a 98 persones. El fet és que dels 114 empleats, una quinzena no tenia canvi de banda perquè ja estava al nivell màxim, i per tant el que li pertocava era una prima. Aquesta és la que es va satisfer al gener. Marsol va defensar que dilluns es va reunir amb el Sitca i que hi ha una “tranquil·litat absoluta”. 
La mandatària també va fer referència a la dimissió de la presidenta del sindicat, Emi Matarrodona. Marsol va lamentar la decisió de Matarrodona de plegar perquè és una persona “molt vàlida”, una interlocutora “moderada” i que “defensava molt bé els interessos generals”. Així, va dir que “hem treballat molt bé” i es va mostrar convençuda que aquesta dinàmica es mantindrà amb la resta de membres i la nova presidència del Sitca. També va agrair a Matarrodona “l’esforç que ha fet amb el sindicat” i la bona relació des del primer moment.
Per altra banda, Marsol va anunciar que els Serradells s’obrirà en el calendari previst. Així, si tot va bé, el centre esportiu es tornarà a posar en marxa abans de finals de mes. Mentrestant, s’estan duent a terme tasques de neteja.

 

nomes
dues
persones
gada
marsol

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte