Diari digital d'Andorra Bondia
Normalitat el dia de tancament del consolat de França a Andorra
Normalitat el dia de tancament del consolat de França a Andorra

Normalitat el dia de tancament del consolat de França a Andorra


Escrit per: 
Redacció

El consolat de França va tancar ahir amb normalitat i de “forma ordenada”, segons va informar l’ambaixada d’aquest país. El consolat va registrar un lleuger augment de l’activitat just després que es va donar a conèixer que a partir de l’1 de setembre l’administració dels francesos registrats a Andorra seria traslladada al consolat general de França a Barcelona a excepció de l’estat civil, les qüestions de nacionalitat i els visats, que dependran del consolat general de França a Madrid. Amb tot, els darrers dies el volum de feina es va situar a nivells similars del que és normal en aquesta època de l’any.
El tancament es fa efectiu sense tenir confirmada l’organització de rondes consulars. Així, l’ambaixada de França va indicar que ara s’avaluarà la demanda que hi ha al Principat i en funció d’aquesta anàlisi es decidirà oferir o no aquest servei. En aquest estudi es tindran en compte diferents criteris, que ahir no es van poder pre­cisar. 
L’ambaixada també va indicar que fins avui no ha rebut queixes directes pel tancament del consolat i va remarcar que s’ha informat els residents francesos dels canvis, físicament a la mateixa ambaixada i també a través de la pàgina web www.ad.ambafrance.org. De fet, per a tots els tràmits que s’oferien fins ara calia demanar cita prèvia per internet. Un cop allà s’informava l’usuari que el consolat tancaria a finals d’agost. 

consolat
frança
Andorra
tancament

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte