Diari digital d'Andorra Bondia
David Baró, Jordi Torres i Josep Àngel Mortés ahir a la CG-3.
David Baró, Jordi Torres i Josep Àngel Mortés ahir a la CG-3.

Nova prova pilot per mirar de reduir les cues a la sortida de la Massana


Escrit per: 
Redacció/Foto: Twitter Mobilitat

Hi haurà una nova prova pilot per tal d’ampliar la capacitat de la CG-3 en el tram comprès entre la rotonda d’Anyós i la del túnel de les Dos Valires, on s’habilitaran dos carrils de baixada, i mirar d’aquesta manera de reduir les cues que es formen en hores punta a la sortida de la Massana.

Així es va acordar ahir al matí en la reunió que va mantenir el ministre d’Ordenament Territorial, Jordi Torres, amb el cònsol majors d’Ordino, Josep Àngel Mortés, i el de la Massana, David Baró, el cap de l’àrea de Mobilitat i Pavimentació, Jaume Bonell; i el director d’Ordenament Territorial, Manel Riera, una trobada que va tenir lloc a la mateixa CG-3, segons va informar l’executiu en un comunicat.
Per tal d’oferir una major fluïdesa de trànsit als vehicles que baixen en hora punta des de la Massana i Anyós, es va donar el vistiplau a una mesura temporal que consistirà en l’execució d’una prova pilot d’obertura de dos carrils en sentit baixada, mitjançant un dispositiu a través de cons i la presència de personal de Mobilitat en aquest tram, amb l’objectiu de vetllar per la seguretat a la carretera. Aquesta prova pilot, la durada de la qual no està encara definida, es posarà en marxa a partir del dimecres 5 de juny entre les set i les nou del matí i si el resultat és positiu “es fixarà un carril doble de baixada de manera permanent”, segons es va assegurar des de l’executiu.
L’habilitació de dos carrils de baixada en aquest tram de la CG-3 era una de les propostes que Ciutadans Compromesos (CC) portava al programa electoral amb el qual va concórrer als comicis generals del 7 d’abril passat. Així que des de la formació massanenca es va rebre de forma molt positiva aquesta iniciativa, que es va posar d’exemple del que pot comportar per a la parròquia de la Massana l’entrada de CC al Govern de coalició amb Demòcrates i Liberals d’Andorra, ja que pot tenir “més incidència”.

prova pilot
reduir
cues
sortida
la Massana

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte