Diari digital d'Andorra Bondia
La façana del Centre de Tecnificació d'Ordino (CTEO).
La façana del Centre de Tecnificació d'Ordino (CTEO).

Oberta la segona convocatòria de subvencions i ajudes a federacions i entitats esportives


Escrit per: 
Agències

El Govern ha aprovat aquest dimecres en consell de ministres l'obertura de la segona convocatòria per a l'obtenció de subvencions i ajudes per a les federacions i entitats esportives legalment constituïdes. La convocatòria, de modalitat urgent, té com a objectiu que les associacions puguin donar continuïtat a activitats no previstes o reprogramades en el moment de la primera crida.

Les sol·licituds s'han de lliurar per correu electrònic a l'adreça esports@govern.ad. Quant a la documentació, aquesta s'ha de lliurar en format PDF amb l'informe del programa o activitat per subvencionar amb indicació de les despeses i els ingressos, juntament amb la demanda genèrica. Els interessats tenen temps fins al pròxim 23 de setembre per a presentar la seva sol·licitud.

Preparació física i readaptació esportiva al CTEO

L'executiu també ha aprovat aquest dimecres la licitació del servei de preparació física i readaptació esportiva per a les federacions esportives nacionals que impulsen programes de tecnificació i alt rendiment.

L'objectiu és oferir un servei integral per a la millora de rendiment esportiu dels esportistes becats al programa ARA (alt rendiment d'Andorra) i per als i les esportistes dels programes de tecnificació i alt nivell de les federacions nacionals. A més, el projecte té com a missió posicionar el Centre de Tecnificació Esportiva d'Ordino (CTEO) com a centre neuràlgic per a l'entrenament dels esportistes d'alt nivell i de tecnificació.

Aquest servei donarà utilitat a la preparació física i l'entrenament dels esportistes del país i un suport humà i professional d'assessorament i seguiment, conjuntament amb els tècnics i tècniques, per a la millora del rendiment físic de l'esportista així com, en cas de lesió, ajudar a l'afectat a recuperar el seu nivell de forma física òptima per reintegrar-lo als entrenaments i a la competició.

El nou projecte dona resposta a les necessitats detectades a les reunions realitzades amb les 26 federacions que disposen de programes de tecnificació esportiva i alt nivell, ja que disset d'aquestes no disposen de professionals específics per a la millora de les condicions físiques dels seus esportistes.

Després de la remodelació dels espais de gimnàs, aquest és el primer servei específic que es crea associat al CTEO amb l'objectiu de convertir-se en el centre de referència ara esmentat. El programa segueix les línies mestres marcades en el projecte del Govern, Horitzó23.

La definició del nou servei ha comptat amb l'assessorament dels responsables tècnics del servei de preparació física i readaptació del Centre d'Alt Rendiment Esportiu de Sant Cugat del Vallés. El concurs públic és nacional, procediment obert i modalitat de contractació ordinària. Els interessats poden descarregar la documentació a www.tramits.ad o a www.e-tramits.ad i tenen temps per presentar candidatura fins al pròxim 7 d'octubre.

Oberta la segona convocatòria de subvencions i ajudes a federacions i entitats esportives

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte