Diari digital d'Andorra Bondia
Un moment de la presentació de la candidatura d’Objectiu Comú ahir a Canillo.
Un moment de la presentació de la candidatura d’Objectiu Comú ahir a Canillo.

Objectiu Comú aposta per una política centrada en el ciutadà


Escrit per: 
Redacció/Foto: Objectiu Comú

“El nostre tarannà ens fa ser realistes i ens fa conscients que la política del dia a dia, de la solució dels petits o grans problemes, sense fer volar coloms i amb els peus a terra, és la política que toca al ciutadà, la que al final vol el ciutadà”. Així ho va assegurar ahir la número dos de la candidatura d’Objectiu Comú, Dolors Cabot, en la presentació pública de la llista liderada per Albert Torres al Palau de Gel, una candidatura que permetrà que els electors canillencs, després de vuit anys, puguin triar entre “més d’una opció política” en les eleccions comunals del 15 de desembre. 
I és que la proximitat amb el ciutadà és un dels trets amb què Objectiu Comú es vol diferenciar de la candidatura demòcrata.  “Els grans projectes en ocasions estan molt bé, però l’escolta a la persona i l’atenció als seus problemes fan la veritable política comunal”, va recordar Cabot, que va remarcar que  “nosaltres sabem que aquí ens presentem per fer política comunal, en tots els àmbits, i no només en turisme, per exemple”.
Per la seva part, Torres, que va assegurar que “comptem amb un equip de gent compromesa, preparada, orgulloses de ser de Canillo i amant de la seva parròquia i del país”, va incidir també en aquest aspecte de proximitat no només com a tret diferencial, sinó també perquè és necessari per a la parròquia. “La transversalitat, el treball en equip, la proximitat i, en especial, l’obertura del Comú al ciutadà de la parròquia són alguns dels elements que ens fan diferents i que la parròquia necessita”, va explicar Torres.
L’acte, on van ser presents gairebé la totalitat dels integrants de la candidatura, va servir per presentar les persones i l’equip d’Objectiu Comú, un per un, i les seves motivacions per fer aquest pas a la política activa, alguns d’ells per primer cop. Alhora es van desvelar algunes de les línies mestres d’aquest nou projecte, que d’acord amb les paraules de Cabot “es va gestar ara fa quatre anys, tot i que no va fructificar en llista presentada, i que ara neix i arriba per quedar-se”. O qui sap, perquè com es va preguntar i autorespondre Torres “sortim a guanyar? Evidentment que sí. Guanyarem? Això ho dirà el votant i les urnes el dia 15”. Amb tot, va continuar el candidat, “treball, esforç, il·lusió i empenta no ens faltaran en aquesta campanya, ni a partir del dia 16”.

Objectiu Comú
ciutadà
centrada
política
aposta

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte