Diari digital d'Andorra Bondia

Observadors andorrans a les consultes per la independència


Escrit per: 
Agències


Un grup d’andorrans es va desplaçar ahir a Sant Cugat del Vallès en qualitat d’observadors internacionals en les consultes sobre la independència de Catalunya.

El polític i empresari lauredià Jaume Ramisa va encapçalar la delegació andorrana en representació del col·lectiu Identitat, que completava els  trenta observadors internacionals per validar el procés i el resultat de la consulta per la independència, que es va celebrar a 167 municipis. La delegació andorrana estudiarà fer una consulta al Principat.
Acreditat com un dels més de trenta observadors internacionals, el polític i empresari Jaume Ramisa, en representació d’Identitat, va compartir taula a Sant Cugat del Vallès amb els observadors internacionals Jean Jambon, portaveu del Partit Flamenc al Parlament belga; Jean Guy Talamoni, cap del grup parlamentari Corsica Libera, i Joe Reilly, del Sinn Féin irlandès, en una roda de premsa conjunta. Durant la roda de premsa, els representants internacionals van manifestar la seva sorpresa per la bona organització de l’acte i la satisfacció per la voluntat d’un poble per manifestar-se pel seu dret a decidir.
Ramisa va anunciar que a Andorra també s’endegarà el procés, després d’estudiar quins són els requisits legals, per poder dur a terme una consulta popular.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte