Diari digital d'Andorra Bondia
Un moment de la primera reunió del grup parlamentari demòcrata.
Un moment de la primera reunió del grup parlamentari demòcrata.

Oficialitzades les candidatures de Xavier Espot i Pere López


Escrit per: 
Redacció/Foto: Demòcrates

El grup parlamentari demòcrata va celebrar ahir la primera reunió després de la constitució del Consell General, segons va informar la formació. La trobada va servir per avalar formalment la candidatura de Xavier Espot a cap de Govern, candidatura que, com estableix el reglament de la cambra, es va presentar a Sindicatura a través del registre de la secretaria general.
Així mateix, els consellers generals demòcrates van aprovar els termes amb els quals es constitueixen com a grup parlamentari, així com el reglament intern de funcionament, a la vegada que van ratificar la decisió de cedir la consellera general i subsíndica Meritxell Palmitjavila per tal que Ciutadans Compromesos puguin formar grup parlamentari propi.
D’altra banda, els consellers generals del Partit Socialdemòcrata (PS) van oficialitzar també ahir la presentació de la candidatura de Pere López de cara al debat d’investidura que s’ha de celebrar la setmana vinent, segons va anunciar la formació, que va precisar que també es va fer el tràmit per constituir-se com a grup parlamentari.
En els propers dies, López i la resta de parlamentaris del PS seguiran amb les reunions amb la resta de forces polítiques per buscar possibles acords i suports de cara al debat d’investidura.

oficialitzades
candidatures
Pere López
Xavier Espot

Compartir via

Comentaris: 2

Comentaris

El del sarrellet ha arribat puntual? els retoños de les pubillisimas al poder. Visca DA i la seva politica nefasta.
A veure quina de grossa ens fan, pubillos i banquers una combinació terrorifica...

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte