Diari digital d'Andorra Bondia
La nova cònsol menor de la Massana, Olga Molné, va jurar ahir el càrrec.
La nova cònsol menor de la Massana, Olga Molné, va jurar ahir el càrrec.

Olga Molné jura com a nova cònsol menor de la parròquia de la Massana


Escrit per: 
Redacció/Foto: Eduard Comellas

La Massana compta des d’ahir amb la primera dona que s’ha convertit en cònsol menor de la parròquia. Olga Molné, fins ara consellera major i consellera de Serveis Públics, Urbanisme i Cadastre, és la substituta de Raül Ferré, que ha deixat el Comú per formar part de la candidatura territorial de Ciutadans Compromesos (CC) a les pròximes eleccions generals del 7 d’abril. 

El cònsol major, David Baró, va fer un reconeixement a la tasca portada a terme per Ferré durant aquests set anys llargs, remarcant el seu do de gents i el seu caràcter proper a la ciutadania. “Ha estat un gran company de viatge, amb qui fèiem un bon tàndem, ja que tenim caràcters molt diferents però complementaris, i amb qui hem superat projectes molt complicats d’una forma molt positiva”, va dir el cònsol major massanenc. Baró li va desitjar molts encerts en la seva nova etapa en la política nacional.
El cònsol major va assegurar que “avui és un dia històric per a la Massana, ja que tot i que a l’equip comunal hi ha paritat, per primer cop tenim una dona com a cònsol menor”. Olga Molné va expressar la satisfacció pel seu nomenament i va assegurar que ara el repte és tancar tots els projectes en marxa. “Raül Ferré m’ha deixat el llistó molt alt, és una persona molt propera i eficient i m’esforçaré per fer-ho tan bé com ell”, va assegurar Molné.
La marxa de Ferré va comportar l’entrada al Comú del següent candidat de la llista de Ciutadans Compromesos (CC), Josep Maria Agell, que va jurar el càrrec de conseller de Comú. D’altra banda, Sergi Balielles ha passat a ser el nou conseller major i Jael Pozo ha jurat com a consellera menor. Els canvis també han comportat modificacions en la composició i estructura de les comissions, com la presidència de la comissió de Serveis Públics, Obres i Cadastre, que recau en Josep Maria Garrallà, o la vicepresidència del Consell d’Administració d’EMAP SAU, que passa a ocupar Olga Molné, segons ha informat el Comú massanenc.

Olga Molné
jura
cònsol menor
parròquia
la Massana

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte