Diari digital d'Andorra Bondia
La consellera general del grup parlamentari liberal, Judith Pallarés.
La consellera general del grup parlamentari liberal, Judith Pallarés.

Pallarés, candidata a tresorera de la Internacional Liberal


Escrit per: 
Redacció/Foto: Jonathan Gil

Liberals d’Andorra ha presentat la consellera general Judith Pallarés com a candidata a tresorera del Bureau de la Liberal Internacional que es renovarà en el 62è congrés que tindrà lloc a finals de novembre a Dakar, segons va informar la formació en un comunicat. 
La proposta de Pallarés com a tresorera per part de L’A coincideix amb el final del mandat de Juli Minoves com a president de la Internacional Liberal. El polític andorrà ha estat al Bureau durant tretze anys, des de l’any 2005, els últims quatre com a president. En aquest sentit, la formació considera molt important “continuar vinculats amb aquest organisme que cada cop està creixent més a escala internacional i d’alguna manera poder seguir amb la feina que durant més d’una dècada ha realitzat Minoves al màxim òrgan dels liberals a escala mundial”.
Per la seva part, Pallarés remarca que “és molt important ser present a la Internacional Liberal per seguir amb la bona feina que es va fer amb el congrés de l’any 2017 a Andorra i que va acabar amb l’aprovació del nou Manifesto Liberal”. A més, incideix en el fet que “com a andorrans ens permetrà continuar en contacte amb els polítics i parlamentaris de tot el món i, especialment, amb els diputats europeus per poder seguir defensant el posicionament del Principat en les negociacions que s’estan portant a terme amb la Unió Europea per establir un acord d’associació”.
Al càrrec hi opten també l’actual tresorer, l’alemany Manfred Eisenbach, i Omar Youm de Burkina Faso. Pel que fa a la presidència, Minoves serà substituït per l’exministra de Medi Ambient del Marroc, Hakima El Haité, que és vicepresidenta de la Internacional Liberal.

 

Pallarés
Internacional Liberal
candidata
tresorera

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte