Diari digital d'Andorra Bondia
Palmitjavila i Riba van ser les encarregades d'explicar les propostes en joventut
Palmitjavila i Riba van ser les encarregades d'explicar les propostes en joventut

Palmitjavila i Riba animen els joves a ser el futur de la parròquia


Escrit per: 
Redacció / Demòcrates

Anna Palmitjavila i Laura Riba, número 6 i 9 de la llista de Demòcrates+Independents de Canillo, són una mostra del protagonisme que la formació taronja vol donar al jovent de la parròquia. En aquest sentit, Riba va animar als joves a implicar-se “per començar a liderar la gestió comunal” i assegurar un futur “relleu generacional”.
Entre les propostes de la candidatura hi ha la col·laboració entre les diferents comissions de festes de la parròquia, involucració dels esdeveniments que s’organitzin al llarg de l’any o, com va indicar Riba, “si cal, dotarem de més pressupost les festes majors de la parròquia perquè atreguin el màxim de públic”.
Les dues candidates també van avançar que es donaran “facilitats econòmiques als joves emprenedors perquè s’instaurin a la parròquia”, amb mesures com l’exempció del pagament de la taxa de radicació del negoci els primers dos anys, i l’opció de fraccionar el pagament de la resta de taxes.
Per la seva part, Palmitjavila va assegurar que es donarà més protagonisme al Punt Jove, així com s’organitzaran més activitats per fomentar la interacció entre tots els que hi assisteixen o la creació d’una entitat esportiva multidisciplinària.

Demòcrates per Andorra
Canillo

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte