Diari digital d'Andorra Bondia
La sessió de consell de comú d'Encamp que va servir per aprovar les ajudes per al Pas de la Casa.
La sessió de consell de comú d'Encamp que va servir per aprovar les ajudes per al Pas de la Casa.

París celebra que torni a haver "afluència de gent" al Pas de la Casa


Escrit per: 
Agències

La cònsol menor d'Encamp, Esther París, ha celebrat que torni a haver "afluència de gent" al Pas de la Casa i que per tant el poble encampadà recobri la normalitat després del tall de la carretera RN-22 més de dues setmanes entre els mesos d'abril i maig. D'aquesta manera, París ha destacat que aquest cap de setmana ha estat al poble encampadà i que hi ha vist "força gent", ja que a França hi ha hagut pont.

París ha manifestat que els comerciants s'han mostrat satisfets de "tornar a tenir gent", malgrat encara es mostren a l'expectativa de si la gent es pot haver "espantat una mica" pel fet que la carretera s'hagués de tallar arran de l'esllavissada de finals d'abril.

Pel que fa als ajuts directes a través dels impostos i taxes comunals i dels preus públics de terrasses i exposició de mercaderies de la via pública que el comú d'Encamp va llençar per pal·liar els efectes del tall, la cònsol menor no les ha volgut comptabilitzar però ha destacat que encara queden uns dies (de fet, fins al 30 de juny) perquè els empresaris del Pas de la Casa les puguin demanar, i per tant, ha constatat que "encara s'estan fent demandes".

Quant a les obres a les avingudes Joan Martí i François Mitterrand a Encamp i al fet que, tal com han recollit alguns mitjans, hi hagi comerciants que estiguin preocupats per l'impacte en els seus negocis, París ha destacat que les obres sempre són "un enrenou per a tothom" però ha recordat els beneficis que poden comportar en el futur. Pel que fa al pla de dinamització comercial, ha incidit en què les parts implicades hi estan treballant però les accions que es deriven tampoc no són "una cosa d'avui per demà".

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte