Diari digital d'Andorra Bondia

Pere López diu que la llista de DA és una unió forçada per barrar el pas als socialdemòcrates


Escrit per: 
Agències/Foto: PS

El candidat de la Massana pel Partit Socialdemòcrata (PS), Pere López, ha criticat aquest dissabte els seus adversaris, qualificant la llista de 'forçada' i d'estar formada per 'dos grups polítics que sempre han estat enfrontats i que s'han unit al darrer moment per barrar el pas als socialdemòcrates'.

López, segons el comunicat posterior a la presentació de la candidatura que ha tingut lloc aquest dissabte, ha afegit que la llista de Demòcrates per Andorra està formada 'per les grans famílies tradicionals de la política andorrana, bàsicament fills i filles de persones que han tingut càrrecs polítics importants'.

Durant la presentació de la llista del PS de la Massana, els candidats han explicat que comparteixen 'un projecte polític, liderat pel PS, format per persones que fem una política basada en valors, per oferir un futur millor'. També han dit que a partir d'aquest diumenge es començaran a exposar 'idees molt innovadores i diferents a la política que s'ha proposat fins ara des d'alguns sectors conservadors'.

El número cinc de la candidatura, Claude Benet, ha destacat que cal 'continuar la feina' en matèria turística, i ha proposat actualitzar els decrets vigents des de l'època dels veguers del Departament d'Indústria.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte