Diari digital d'Andorra Bondia
Terceravia va celebrar ahir una botifarrada popular al Parc Central coincidint amb el pas de l’equador de la campanya.
Terceravia va celebrar ahir una botifarrada popular al Parc Central coincidint amb el pas de l’equador de la campanya.

Pintat acusa DA i el PS de menystenir el gest de la UE d’obrir les portes


Escrit per: 
M.S. / Foto: Jonathan Gil

El candidat a cap de Govern de Terceravia, Josep Pintat, va acusar ahir Demòcrates i el Partit Socialdemòcrata de “menystenir” el gest que ha fet la Unió Europea d’“obrir-nos les portes del mercat interior i oferir-nos col·laboració”. 

Pintat, que va assegurar que malgrat el mea culpa del candidat demòcrata “continua amb la mateixa forma de fer”, va recordar que DA i el PS es van “ajuntar en un pacte d’Estat” per anar de viatge a Europa “sense saber què volen” i “embarcant” el país, i que quan van tornar, després de “tirar-se els plats pel cap”, uns “fan el mea culpa” mentre que els “altres se’n renten les mans” i “seguim, que aquí no passa res i si cola, cola”. En aquesta línia, el líder de Terceravia va insistir que el que cal “és parlar amb la gent, amb els col·lectius afectats, debatre quines són les posicions que vol Andorra amb la UE al si del Consell General i propostes clares que es comparteixin i que es vagi amb unitat”, ja que “si no és així serà difícil que Andorra vagi endavant”.
Pintat va fer aquestes manifestacions durant la botifarrada popular que la formació va celebrar ahir al Parc Central coincidint amb l’equador de la campanya, on va valorar de “forma molt positiva” el desenvolupament de la primera setmana. “Hem vist que els ciutadans estan cansats que es facin tantes lleis mal pensades, que els encotillen i que els limiten les seves llibertats”, va assegurar, i va destacar també haver pogut observar “cert desànim”, i que “la gent està ofesa i molesta que es vulgui encarar el futur amb propostes que estan fent altres formacions i amb el missatge que només hi ha dos models”. Davant d’això, el candidat de Terceravia va destacar que “Andorra té un futur brillant” i que ja “és hora de canviar aquestes polítiques de passar el corró i retroalimentar el populisme”, ja que el país necessita “solucions globals” i que “la gent estigui atesa” i que “les parròquies estiguin ateses”.
Per la seva part, la cap de llista de la territorial d’Andorra la Vella, Emi Matarrodona, va voler destacar la “intensitat” de la primera setmana de campanya i va assegurar que “trobem la gent molt motivada”, un fet que “també ens motiva a nosaltres”. Aquesta segona setmana “s’encara amb molta il·lusió i energia”, va destacar Matarrodona, que va dir també que veu els ciutadans “amb les coses bastant clares”.

Pas elevat o soterrat al carrer de la Unió

“A Escaldes-Engordany el trànsit ens porta bojos, tan bon punt t’apropes al carrer de la Unió és deses-perant, i els dies d’afluència turística és impossible.” Així es va manifestar ahir la número dos de la territorial escaldenca de Terceravia, França Riberaygua, que va incidir en la necessitat de “trobar una solució al carrer de la Unió perquè el trànsit no hagi de parar”. Una solució que “pot ser soterrada o elevada”, va destacar Riberaygua, que va insistir en la importància que “el vianant pugui transitar lliurement i els vehicles igual”.
D’altra banda, la candidata de Terceravia va destacar “el ressò” que està obtenint el projecte tot i ser una formació nova.

Pintat
acusa
DA
PS
menystenir
gest
ue
obrir
portes

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte