Diari digital d'Andorra Bondia

Pintat molest per ser exclòs de la trobada amb Bartumeu


Escrit per: 
Redacció


El màxim mandatari de Sant Julià de Lòria, s'ha mostrat molest per no haver estat convidat a la reunió que els seus homòlegs amb estació d’esquí van realitzar el passat dimarts amb el cap del Govern.

Josep Pintat, va indicar que ja en la darrera reunió de cònsols, ell mateix va demanar de poder participar en la trobada i dimats, va constatar amb sorpresa, com la resta de mandataris el van deixar de costat, tot i tenir la parròquia un camp de neu.
En aquest sentit, Pintat es va mostrar taxatiu en les seves declaracions, indicant que més que “decepció” el tarannà ha “constatat uns fets” i que a partir d’ara s’iniciarà un “nou replantejament”.
Sense entrar en detalls del que significaria aquest nou rumb, Pintat va comentar que el que no es pot tolerar és que per segons quins temes, els comuns hagin d’anar de la mà pero quan es tracta de guanyar privilegis, alguns d’ells vagin per separat. “Se suposa que a nivell de promoció turística del país tots els comuns hem de remar conjuntament, però quan es tracta d’anar a la recerca de millores  sembla ser que alguns poden i la resta no”, comentava el mandatari liberal argumentant a més, que encara resta a l’espera de resposta per part del Cap del Govern, al voltant de les preguntes que es van plantejar des de Sant Julià en la darrera trobada que van fer ara fa dos mesos.
Tot i això, es va mostrar satisfet pel primer pas que va donar el Govern a fi de modificar la llei de Finances comunals.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte