Diari digital d'Andorra Bondia

Pintat qualifica d'estratègia electoral que el Govern vulgui estudiar el traçat del vial de Sant Julià


Escrit per: 
Agències


L'excap de Govern, Albert Pintat, ha qualificat d'estratègia electoralista el fet que el Govern estigui estudiant la possibilitat de canviar el traçat del vial de Sant Julià, tal com reivindica la Plataforma Rocafort.

Pintat, en declaracions al programa El Matinari d'AD Ràdio, considera que és 'una política electoral' d'intentar ordenar i organitzar tots els oposants a l'actual majoria del Comú de Sant Julià de cara a les properes eleccions. D'altra banda, l'excap de Govern considera que la situació política actual es troba en una 'paràlisi previsible' ja que l'executiu ha triat conscientment de governar en minoria.
Albert Pintat ha defensat l'opció mixta triada per construir el vial de Sant Julià, ja que considera que aquesta parròquia és la que ho té més difícil per créixer econòmicament i no es pot separar el poble de la circulació. A més, també ha dit que un cop s'ha començat, l'obra s'ha d'acabar per no malmetre els recursos públics.
D'altra banda, Pintat ha valorat la situació política actual, i ha afirmat que un govern no pot governar sense una majoria sòlida que s'hauria d'haver negociat abans de la investidura del cap de Govern. Per tant, 'ens trobem en una paràlisi previsible' amb el cap de Govern 'jugant amb el victimisme, la crisi i l'herència'. Pintat també creu que la legislatura hauria de servir per fer un marc fiscal a l'andorrana, i que per tant el PS i CR han de deixar estar els extremismes i posar-se d'acord. Si no ho fant, segons Pintat, és perquè qui governa està pensant en les properes eleccions 'i no li deu convenir'.
Finalment, l'excap de Govern ha defensat la decisió de Joan Gabriel de no presentar-se com a líder del nou partit. Pintat ha dit que és una decisió raonable després d'haver estructurat la proposta de CR, i que ara ha de ser la base de la coalició la que triï una persona jove, valenta i amb ambició. A més, ha lamentat que des del PS s'hagi ridiculitzat a Gabriel en relació amb la proposta formulada per salvar la legislatura.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte