Diari digital d'Andorra Bondia
Joan Seguí
Joan Seguí

Podem Andorra ja està inscrit al registre com a nou partit polític


Escrit per: 
J.R./Foto: Jonathan Gil

Podem Andorra ja ha iniciat el seu camí com a partit. I és que després d’un llarg procés la nova formació política finalment consta com a inscrita al registre com a tal. Fa més d’un any que els integrants d’aquest moviment, que basa el seu ideari en el que té la formació que hi ha a Espanya amb el mateix nom, van començar els tràmits per legalitzar el partit, però no ha estat fins ara que ho han aconseguit. La formació té prevista la  presentació pública dimecres, 25 de maig, a la seu social, situada al número 22 del carrer Maria Pla.
Un dels principals impulsors de Podem Andorra, l’exsecretari general del Sindicat de Funcionaris de Duana (SFD) Joan Seguí, va explicar ahir que “ha costat molt” inscriure’l al registre, ja que han estat diversos els “entrebancs” que han hagut de superar. Segons va manifestar, hi ha hagut molta “burocràcia” a l’hora de permetre posar en marxa el nou partit, “cosa que no hauria de passar tenint en compte que recentment s’ha aprovat la llei de partits polítics”, que estipula clarament quins són els requisits i els passos que s’han de fer. El retard arrossegat en la legalització del partit va fer que la formació no po­gués presentar candidats en les darreres eleccions comunals, cosa que segons Seguí hauria estat possible, per exemple, a Andorra la Vella.  
Tot i així, l’exdirigent sindical va mostrar també la satisfacció perquè Podem Andorra ja sigui una realitat. “S’ha de fer molta feina social”, va indicar.  Seguí va explicar que les línies de treball generals que seguirà el partit es donaran a conèixer en la presentació de dimecres vinent i va afirmar que han estat diverses les persones que hi han estat treballant durant els últims mesos.

Podem Andorra

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte