Diari digital d'Andorra Bondia
La intervenció de la ministra Ubach a l’OSCE.
La intervenció de la ministra Ubach a l’OSCE.

Programa de pràctiques per a menors de 30 anys a l'OSCE


Escrit per: 
Agències / Foto: SFGA

El ministeri d’Afers Exteriors ha informat en un comunicat aquest dilluns que l’Organització per a la Seguretat i la Cooperació a Europa (OSCE) ha obert un programa de pràctiques destinat a joves de menys de 30 anys. El nombre total de places és de 30.

El programa té per objectiu donar als joves l’oportunitat de conèixer l’organisme mitjançant una estada d’entre 3 i 6 mesos amb inici al setembre en les àrees administrativa i programàtica de l’Organització, amb jornada laboral a temps complet de 40 hores setmanals.

Els candidats han d’estar en el darrer any de carrera o postgrau o bé en els dos anys següents a la finalització del grau i tenir un nivell d’anglès molt avançat. Els coneixements de la resta de les llengües de l’OSCE, i especialment de llengua russa, són un valor afegit.

Aquest programa de pràctiques no ofereix remuneració, però els joves seleccionats que no siguin residents a Viena podran demanar que se’ls atorgui una ajuda per costejar les despeses d’habitatge. El termini màxim per presentar les candidatures s’acaba el dia 25 de juliol del 2019. 

programa
pràctiques
menors
30 anys
l'OSCE

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte