Diari digital d'Andorra Bondia

Progrés acusa l’Ajuntament de no fer reparacions a l’escola


Escrit per: 
Agències


El grup municipal de PSC-Progrés a l’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha instat el consistori a reparar la part de la teulada malmesa del col·legi Albert Vives de forma immediata i urgent per poder iniciar el curs escolar amb normalitat.

 D’aquesta manera, Progrés recorda que la falta de manteniment i neteja de les canaleres d’aigua de la teulada n’ha provocat el deteriorament.

Des de Progrés han volgut manifestar que són els ajuntaments els responsables del manteniment de les escoles públiques de primària. Aquestes actuacions inclouen la conservació i el manteniment de les instal·lacions dels edificis, la neteja, la calefacció i l’enllumenat. Per aquest concepte, els ajuntaments reben cada any de l’Estat una quantitat de diners del Fons de Cooperació Local, afegeixen.

Progrés denuncia que el departament d’Educació tenia prevista una inversió de 150.000 euros que s’havia d’executar aquest any per a la primera fase de les obres de millora de l’escola, i no podrà executar-se ja que l’Ajuntament no ha complert els compromisos de desenvolupament urbanístic.

Les obres consistien en la urbanització de la part exterior i en la millora de l’aparcament i dels accessos a l’escola. L’actuació es va acordar en una reunió en què hi havia representants de l’Ajuntament, el Consell Comarcal, l’equip directiu i l’AMPA de l’Albert Vives. Durant la reunió, el consistori no va considerar prioritària la millora estructural, tal com exposa Progrés.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte