Diari digital d'Andorra Bondia

Progrés alerta de l’augment de robatoris i tràfic de drogues


Escrit per: 
Redacció / Foto: PSC-Progrés


 El grup de PSC-Progrés de la Seu d’Urgell sol·licitarà davant el ple de l’Ajuntament d’aquest vespre la convocatòria urgent de la comissió municipal de Seguretat Ciutadana abans d’acabar el mes de febrer per analitzar la situació de la seguretat a la ciutat, segons va informar ahir la formació, que va mostrar la seva preocupació per l’increment dels robatoris i el tràfic de drogues al municipi.

Així mateix, el grup de l’oposició, que va denunciar que després de vuit mesos de legislatura no s’ha convocat cap reunió ni s’ha establert cap mecanisme d’informació periòdic amb els grups municipals per analitzar la situació de la seguretat ciutadana, demanarà una patrulla de mossos d’esquadra per vigilar els carrers de la Seu i Castellciutat a les nits i que la policia municipal torni a estar permanentment a l’atenció dels ciutadans.
El portaveu del grup municipal PSC-Progrés, Òscar Ordeig, va assegurar que “sense caure en l’alarmisme cal que l’Ajuntament mostri la seva preocupació per la situació de la seguretat i doni suport als cossos de policia per garantir una ciutat segura”.
La formació sol·licitarà establir un calendari i una periodicitat de les reunions de la comissió municipal de Seguretat Ciutadana una vegada per trimestre. De fet, el grup de l’oposició ja ha plantejat a l’equip de govern aquesta demanda reiterades vegades sense aconseguir, de moment, una resposta positiva.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte