Diari digital d'Andorra Bondia

Progrés denuncia “opacitat” i “mala gestió” de l’alcalde


Escrit per: 
Agències


El grup municipal del PSC-Progrés a l’Ajuntament de Coll de Nargó va denunciar ahir, a través d’un comunicat, la "mala gestió i l’opacitat" de l’alcalde, Benito Fité, i del seu equip de govern "en les obres municipals i en la gestió i el funcionament de l’Ajuntament".

 

Des de Progrés es lamenta la negativa de l’alcalde "a donar informació sobre les obres municipals als regidors de l’Ajuntament, com en el cas del carrer del Roser". En aquest sentit, el grup municipal recorda que "ha sol·licitat per escrit, en tres ocasions, informació de les obres pressupostades del plan Zapatero i de les seves modificacions sense obtenir cap mena de resposta respecte d’això".

Segons PSC-Progrés, també s’ha aprovat la factura d’un informe pericial i que "després s’ha negat la seva consulta" i afegeixen que d’aquesta manera "es fa impossible poder comprovar com s’han gastat els diners".

D’altra banda, en el comunicat s’afirma que l’equip de govern "ha deixat escapar una subvenció de 232.000 euros, finançada pel Programa d’electrificació rural de Catalunya (PERC) de la Generalitat, ja que havia d’estar acabada i justificada abans d’acabar el 30 de novembre del 2009". En aquest sentit, Progrés lamenta que "en no fer-se l’obra, es perd els diners" i recorda que "aquesta era una actuació molt important que havia de portar la llum al nucli de Sallent".

 

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte