Diari digital d'Andorra Bondia

Progrés i Iniciativa de la Seu proposen que una part dels pisos de l’Horta del Valira siguin de lloguer


Escrit per: 
Agències


Els grups municipals del PSC-Progrés i d'ICV-Verds a l'Ajuntament de la Seu d'Urgell proposaran, durant el plenari del proper dilluns, modificar la qualificació d'habitatges de compra-venda, per habitatges de lloguer amb opció de compra, de la parcel·la propietat de l'Ajuntament a l'Horta del Valira.

La decisió ve motivada per la conjuntura actual de crisi, que fa que la diferència entre els preus dels habitatges de renda lliure i els de protecció oficial s'hagi reduït, així com les dificultats d'accedir al crèdit financer. En aquest sentit, els dos grups consideren que aquesta és la millor opció per 'facilitar l'accés a l'habitatge de les famílies amb dificultats'.
El contingut de l'acord pretén modificar la qualificació actual de la parcel·la 36 del projecte de reparcel·lació del subsector 1 del Pla Parcial urbanístic Horta de Valira, actualment destinada a construir-hi 45 Habitatges de Protecció Oficial en règim concertat per a venda, per a una qualificació de sòl destinat a Habitatges de Promoció Oficial en règim general destinats a lloguer amb opció de compra.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte