Diari digital d'Andorra Bondia

Progrés organitza taules de debat per recollir propostes dels ciutadans


Escrit per: 
Redacció / Foto: Progrés

El grup municipal de PSC-Progrés a l’Ajuntament de la Seu començarà aquest mes un seguit de taules de debat per fomentar la participació ciutadana i escoltar les  propostes dels ciutadans per construir la Seu dels pròxims anys, segons van informar ahir des de la formació, des d’on van precisar que les trobades tindran lloc al local del partit ubicat a la plaça del Carme.

En total seran dotze els àmbits a debatre: entre d’altres, l’urbanisme i les infraestructures, el medi ambient, la sanitat, l’educació, la gent gran, la joventut, la promoció econòmica i el turisme, la cultura i l’esport. Les taules de debat, que també abordaran la qüestió dels transfronterers, arrencaran dimarts vinent amb la dedicada a l’urbanisme i les infraestructures, i es portaran a terme de vuit del vespre a deu de la nit.
El candidat a l’alcaldia de la formació en els comicis municipals del 22 de maig vinent, Òscar Ordeig, va fer una crida a tots els ciutadans, entitats i associacions a “participar en la construcció d’una alternativa progressista de govern en què el denominador comú sigui la voluntat de tenir un ajuntament eficaç, dinamitzador econòmic i social de la ciutat”.
Així mateix, Ordeig va insistir en la necessitat d’un plantejament obert, de respecte a l’entorn natural i de potenciació del patrimoni històric, en què s’incentivin i impulsin activitats econòmiques com  el sector agroalimentari, tant l’industrial com l’artesanal. Ordeig va defensar també la necessitat de potenciar la Seu com a centre de serveis administratius i de tot tipus, aprofitant la seva ubicació.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte