Diari digital d'Andorra Bondia
Meritxell Pujol va ser l’encarregada de presentar la candidatura territorial de Progressistes-SDP, ahir al Centre de Congressos.
Meritxell Pujol va ser l’encarregada de presentar la candidatura territorial de Progressistes-SDP, ahir al Centre de Congressos.

Progressistes-SDP aposta per un turisme que “beneficiï tot el país”


Escrit per: 
M.P.A./ Foto: Jonathan Gil

Progressistes-SDP aposta per  desestacionalitzar el turisme amb propostes que portin un benefici a tot el país i no només a les parròquies centrals. Així ho va manifestar ahir la candidata número dos de la formació a Andorra la Vella, Meritxell Pujol, en el míting celebrat al Centre de Congressos d’Andorra la Vella. En aquest sentit, Pujol va criticar que l’espectacle del Cirque du Soleil suposi per a la parròquia “tenir un pàrquing tancat durant pràcticament tres mesos”. Segons va assenyalar, el que genera són dificultats tant per als comerços com per a la gent que treballa a la zona. A més,  des de la formació troben “exagerada” la despesa que comporta “pel poc que aporta al país”, sobretot perquè no dona feina a la gent del país, “i penso que aquests diners es podrien destinar a altres coses”, va remarcar. També va assenyalar que la partida que s’hi destina “es gasta només en una part del territori”. “L’interessant, va emfatitzar, seria que generés vida i feina per als treballadors del país”. Per això, apostarien més aviat per esdeveniments esportius, com ara la Copa del Món d’esquí “que generen més beneficis a Andorra”. En definitiva, va dir, “s’hauria de repartir una mica per tot arreu, ja que el pressupost és nacional”.

La reunió de Progressistes-SDP va servir per presentar la candidatura nacional de la formació i la territorial de la capital. El candidat número 13 a la llista nacional, Víctor Naudi, va remarcar la necessitat de “recuperar la confiança del país que han malmès els governs de Demòcrates per Andorra”. Va criticar el retrocés institucional que, al seu parer, ha provocat DA, amb una “pèrdua de sobirania constant”. També va posar l’accent en el principi d’autogovern dels comuns perquè “han perdut competències”, ja que “DA les ha anat trepitjant”. Per la seva banda, el candidat a cap de Govern, Josep Roig, va demanar el vot pel seu partit apel·lant a la coherència que han mostrat al Consell General, perquè “fem el que diem i diem el que fem”. També va recordar la seva visió de país social, progressista i europea.

Progressistes-SDP
aposta
turisme
país

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte