Diari digital d'Andorra Bondia

PSC lamenta l’“absolutisme” i la manca de “transparència” de l’equip de govern


Escrit per: 
Redacció


El grup municipal de PSC-Progrés a l’Ajuntament de Coll de Nargó ha denunciat, a través d’un comunicat, l’“absolutisme” i la “manca de transparència” de l’alcalde i l’equip de govern del municipi.

I és que segons lamenta el grup de l’oposició, l’Ajuntament de Coll de Nargó convoca plens extraordinaris en horaris poc accessibles i aprofita per prendre decisions de gran repercussió que queden fora del coneixement del veïnat.
Així, des de Progrés es destaca que malgrat que els plens ordinaris són trimestrals i sempre a la una del migdia, “l‘alcalde acostuma a convocar plens extraordinaris massa sovint i en horaris cada cop diferents i poc accessibles a la ciutadania”.
A la vegada, des del grup municipal s’assegura que en les ordres del dia dels plens “no hi consta el rendiment de comptes de les actuacions que està desenvolupant com a alcalde, un fet que demostra que tant ell com l’equip de govern actuen de manera absolutista”. A més, afegeixen que “les actes dels plens no són publicades al tauler d’anuncis de l‘Ajuntament”.
D’altra banda, des del grup de Progrés es va carregar contra la decisió presa en un dels darrers plens, en el sentit que “durant 20 anys i per un preu de 6.000 euros anuals, la muntanya de Coll de Bura anirà sent menjada per una explotació industrial d’àrids”, un fet que “a la pràctica, suposa la privatització d’aquesta muntanya”.
En aquest sentit, el grup de l’oposició va recordar que ja va proposar un preu de 8.000 euros anuals per a una explotació similar a la muntanya de Mont de Llit, en la seva part més propera a Pont d’Espia, una opció que l’equip de govern municipal va rebutjar.
Progrés va lamentar l’opció triada finalment per l’Ajuntament, perquè “la muntanya de Coll de Bura fa de barrera de la boira i la seva desaparició provocarà canvis mediambientals i climatològics al poble, a més del fort impacte visual i paisatgístic que suposarà la seva explotació”.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte