Diari digital d'Andorra Bondia

PSC-Progrés proposa la creació d'un Centre Empresarial per reactivar l'economia de la Seu


Escrit per: 
Text: Agències / Foto: PSC

PSC-Progrés ha proposat la creació d'un Centre Empresarial per reactivar l'economia de la Seu d'Urgell. Aquesta ha estat una de les propostes que ha presentat aquest divendres la formació socialista i que tenen per objectiu dinamitzar l'activitat econòmica i crear nous llocs de treball.

El nou Centre hauria de servir per assessorar a les empreses i als emprenedors per desenvolupar els seus projectes. Així mateix, Progrés també proposa la constitució del Consell Econòmic Local amb la participació de tots els agents econòmics i les entitats públiques.

Progrés també ha apuntat que considera 'molt necessària la cooperació i, fins on sigui possible, la integració' entre les tres borses de treball que operen a la Seu: el Servei d’Ocupació de Catalunya, l’Ajuntament i el Consell Comarcal, per facilitar la recerca d’ocupació. Progrés també s'ha compromès a impulsar programes de formació i de reciclatge per a persones aturades.

Un altre dels eixos en els que s'ha incidit des de la formació socialista és en la potenciació del sector agroalimentari. A més, es vol exigir l’arribada de la fibra òptica, per assegurar que les empreses locals puguin competir amb igualtat d’oportunitats amb les de la resta de Catalunya.

 

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte