Diari digital d'Andorra Bondia

PSC-Progrés proposa ubicar l’Escola d’Adults a l’edifici de Les Monges


Escrit per: 
Redacció

El grup municipal del PSC-Progrés a l’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha presentat una proposta al plenari d'aquest dillun per preveure la ubicació definitiva de l’Escola d’Adults a l’edifici cultural de Les Monges.

Des de Progrés afirmen en un comunicat que els espais actuals de l’escola, que estan ubicats a l’avinguda Garriga i Massó, són “del tot insuficients” per acollir les persones que hi estudien. Aquest fet provoca que professors i alumnes s’hagin de desplaçar a altres espais públics per fer els cursos formatius, “amb els inconvenients que això comporta”.
PSC-Progrés considera que cal trobar un espai prou ampli i accessible per a l’Escola d’Adults que permeti tenir un emplaçament definitiu per als pròxims anys, “acabant d’una vegada amb la provisionalitat actual”. En aquest sentit, en el comunicat recorda que el departament d’Educació de la Generalitat ja s’ha sol·licitat diverses vegades a l’Ajuntament de la Seu que faciliti un nou equipament per permetre la prestació d’aquest servei amb les garanties suficients.

un lloc adient
A més a més, el grup municipal a l’oposició assenyala que, actualment, l’edifici cultural de Les Monges, que compta amb una planta baixa i quatre plantes més, disposa d’espai suficient per acollir l’escola en un futur de manera definitiva. De fet, recorden que aquest edifici ja allotja diversos centres de formació d’altres disciplines (la llar d’infants, les escoles d’art, de dansa i de música, la UNED, la UOC i l’Escola Oficial d’Idiomes) i, a més, es troba ubicat en un indret molt cèntric de la ciutat.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte