Diari digital d'Andorra Bondia
PS+I denuncia la manca de planificació en les obres del passeig de MojácarEl sobrecost de les obres al passeig de Mojácar és considerable, segons Riba.
PS+I denuncia la manca de planificació en les obres del passeig de MojácarEl sobrecost de les obres al passeig de Mojácar és considerable, segons Riba.

PS+I denuncia la manca de planificació en les obres del passeig de Mojácar


Escrit per: 
M.P.A./ Foto: PS

El candidat número dos del Partit Socialdemòcrata + Independents d’Encamp, Enric Riba, va denunciar ahir la manca de planificació i la tria del material en l’execució de l’embelliment del passeig de Mojácar. Riba va posar de manifest que les obres del tram de la passarel·la des del pont 14 de març fins al segon pont de les Bons han estat un cúmul de despropòsits que han suposat un sobrecost considerable, “i tot i així encara no s’han solucionat els problemes del tot”. 

Riba es va referir al pendent que es va haver de fer perquè les persones amb mobilitat reduïda hi poguessin tran-sitar, però que com que era massa elevada es va haver de salvar col·locant cinc esglaons. A més, va assenyalar, hi ha la qüestió de l’electricitat estàtica, que han pogut solucionar només en un tram, “quan feia quasi un any que la gent s’enrampava”, però encara queda un tros en el qual això continua passant i “és horripilant que això passi”, va dir. També es va referir a les làmines del paviment que són lliscants quan el terra està gelat.

PS+I
denuncia
planificació
obres
passeig de Mojácar

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte