Diari digital d'Andorra Bondia

PS+I es reivindica davant els rivals i defensa la capitalitat


Escrit per: 
M. F. / Foto: M. T.

“Som un equip, el millor equip.” Amb aquestes paraules va concloure ahir el seu parlament el candidat a cònsol major del Partit Socialdemòcrata i Independents (PS+I) per Andorra la Vella, Marc Cornella, en el míting que van oferir al Centre de Congressos.

Durant la seva al·locució, Cornella es va referir diverses vegades a la candidata de la Coalició d’Independents per Andorra la Vella, Rosa Ferrer, per retreure-li haver deixat “els seus companys” en minoria. En aquest sentit, va posar en relleu que la candidatura és un equip de persones “que no abandonaran el vaixell en temps de crisi” i va exposar que formen un grup de persones que defugen personalismes i que defensen uns valors. Cornella també es va demanar què hauria passat si Ferrer hagués pactat amb Demòcrates per Andorra i es va referir al candidat d’aquesta formació demanant “que no faci demagògia perquè la gent ja té prou maldecaps”.
A banda d’aquestes referències als altres dos candidats, Cornella va remarcar que el programa socialdemòcrata està “molt treballat” i el va qualificar de “coherent, encoratjador i assumible”, i va concloure que inclou “propostes realistes”. El candidat socialdemòcrata a cònsol major va afegir que l’objectiu és oferir un “servei de màxima qualitat” als ciutadans i que el que es necessita és una administració que sigui cada vegada més propera a la ciutadania, i va afegir que el principi fonamental és el “respecte a la persona per damunt de tot”. Cornella també va fer referència a les finances comunals i a la bona gestió, prometent que si guanyen continuaran sent “rigorosos i eficients”.
També va intervenir en el míting el candidat a cònsol menor, Josep Vila, que va exposar alguns dels projectes, com millorar l’avinguda Meritxell o demanar que la rotonda de la Margineda sigui diferent perquè els turistes puguin accedir a la capital sense problemes. I, precisament, Vila va reivindicar la capitalitat recordant que no volen ser “l’aparcament d’Escaldes” i va lamentar que en els últims anys les decisions sobre mobilitat hagin afavorit que els vehicles vagin cap a Escaldes. Així, va recordar a Antoni Martí que ara és cap de Govern i no cònsol d’Escaldes-Engordany, i que Andorra la Vella és la capital del país.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte