Diari digital d'Andorra Bondia
Maria Alaminos i David Rios, a la porta del Centre Cultural la Valireta, ahir.
Maria Alaminos i David Rios, a la porta del Centre Cultural la Valireta, ahir.

PS+I proposa invertir en infraestructures culturals


Escrit per: 
M.P.A.

La candidata número 11 de la candidatura del Partit Socialdemòcrata i Independents d’Encamp, Maria Alaminos, va explicar ahir que la formació “proposa sortir de la indigència cultural que tenen les infraestructures a Encamp”. Consideren que el Centre Cultural la Valireta “està molt deixat” i les sales per assajar estan “molt obsoletes”, va declarar. 

En aquest sentit, va explicar que “creiem molt en el talent d’Andorra i d’Encamp i que tothom mereix un espai digne on assajar”. Alaminos va recordar que la parròquia té l’Esbart, el Cor Rock, grups de música i de teatre. 
El que falta, va emfatitzar Alaminos, és “donar totes les facilitats” i a vegades “amb una mica de millora aconseguiríem grans espais”. Convé invertir més en infraestructures culturals, va remarcar.
Segons la candidata, l’edifici està tan obsolet i és tan petit que s’ha de fer servir una sala del Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp “que no està condicionada ni de llums ni de so”. No s’hauria d’utilitzar si estigués habilitada la sala de la Valireta. L’aula de música és petita i la de dansa és subterrània: “amb una mica d’esforç i de creure en la cultura es poden millorar”, va remarcar. “La cultura ha estat abandonada durant aquests anys”, va sentenciar. 
Alaminos també es va referir a d’altres propostes culturals de la candidatura, com ara fer una mostra de teatre al carrer de cara a l’estiu “que ompli les zones del poble d’Encamp que normalment són menys visitades”. També al Pas de la Casa, “on l’oferta cultural no arriba”, va dir. Per això “cal millorar les infraestructures”, va insistir. 

PS+I
infraestructures culturals

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte