Diari digital d'Andorra Bondia
PS+I en la reunió de poble que van celebrar a la sala La Valireta.
PS+I en la reunió de poble que van celebrar a la sala La Valireta.

PS+I qualifica la situació econòmica de la parròquia de “molt deteriorada”


Escrit per: 
M. P. A.

El Partit Socialdemòcrata i Independents d’Encamp veu la situació econòmica i comercial de la parròquia “molt deteriorada i deixada” pel Comú. Per aquest motiu, proposen un festival internacional de teatre, “tipus Tàrrega o Avinyó, però en petit format”. Així es va manifestar ahir al matí el candidat número 4 de la candidatura, Eduard Ricard Garcia.

Pel que fa al projecte del telecabina d’Engolasters, el candidat creu que pot tenir “una repercussió brutal” per a la vila d’Encamp. La intenció és que la mateixa concessió del telefèric, que es faria per concurs públic, serveixi per a l’explotació d’una zona d’esbarjo a Engolasters i Pardines. Segons Garcia, es tracta d’un projecte que “sense cap mena de dubte” portaran a terme si governen. Això sí, s’ha d’estudiar la seva viabilitat: “a veure què diuen els enginyers”, va manifestar. S’ha de descartar que no hi hagi cap inconvenient des del punt de vista tècnic. Quant a la sortida i l’arribada del giny, Garcia va evitar pronunciar-s’hi perquè s’hauria d’esperar a tenir l’informe tècnic que assenyali quina seria la ubicació més convenient.

També va anunciar que estudiaran la fórmula d’enllaçar Prada de Moles amb el Funicamp “amb un transport públic i ecològic”. Tot això ho portaran a terme “consultant sempre la ciutadania”, va remarcar Garcia.

PS
situació
econòmica
parròquia
deteriorada
Encamp

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte