Diari digital d'Andorra Bondia
Els consellers Rios i Riba.
Els consellers Rios i Riba.

PS+Independents d'Encamp pregunta per l'estat de l'estudi sobre la graella salarial comunal


Escrit per: 
Redacció / Foto: PS

Els consellers del Partit Socialdemòcrata + Independents d’Encamp, David Rios i Enric Riba, han entrat una pregunta per conèixer l’estat de l’estudi sobre la graella salarial dels treballadors del Comú. La qüestió es dirigeix a la cònsol major, que l’haurà de respondre durant la sessió del Consell de Comú prevista per a aquest dijous 28 d’abril.

Concretament, els membres de PS+Independents d’Encamp volen conèixer en quin estat d’avançament es troba la refecció de la graella salarial i quan es pensa que podria ser operacional. L’estudi es va encarregar vist que molts concursos per cobrir places vacants que hi havia a l’administració comunal quedaven deserts pel desajust que hi ha dels salaris en relació amb el sector privat. En contrapartida, els consellers socialdemòcrates recorden que després es van repartint Complements per Responsabilitat Adquirida.

Els socialdemòcrates han recordat que es va adjudicar l'estudi fa uns deu mesos, el juny del 2021, per un import que rondava els 9.000 euros. En aquest sentit, PS+Independents considera que deu mesos és un termini "exagerat" per executar aquesta tasca.

Andorra
Encamp
política
PS
graella salarial comunal
Comú

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte