Diari digital d'Andorra Bondia
Terceravia, amb Noemí Amador al capdavant, va penjar el primer cartell de les eleccions.
Terceravia, amb Noemí Amador al capdavant, va penjar el primer cartell de les eleccions.
Acció Comunal d’Ordino+Demòcrates per Andorra van ser el grup més nombrós.
Acció Comunal d’Ordino+Demòcrates per Andorra van ser el grup més nombrós.
d’Acord va penjar ahir el cartell del partit amb moltes expectatives dipositades.
d’Acord va penjar ahir el cartell del partit amb moltes expectatives dipositades.
Progressistes-SDP, els últims a enganxar el cartell, amb Felip Gallardo de cap de llista.
Progressistes-SDP, els últims a enganxar el cartell, amb Felip Gallardo de cap de llista.

Quatre candidatures comencen la cursa territorial d’Ordino


Escrit per: 
Víctor Duaso
Matinal assolellada i de moltíssima il·lusió inicial per part de les quatre candidatures que ahir van donar el tret de sortida a una campanya per a la territorial de la parròquia d’Ordino totalment disputada. Terceravia+Unió Laurediana+Independents, amb Noemí Amador com a cap de llista, van ser els primers a penjar el cartell amb el lema Andorra ets tu, a l’entrada de l’Auditori Nacional d’Ordino. Amador va manifestar que “estem molt il·lusionats de començar aquesta campanya, i el que volem és estar propers a la gent i intentar estar el màxim de pendents de tothom. Treballarem conjuntament per tal de fer créixer la parròquia. Ja tenim ganes de treballar per a la nostra parròquia”, va assegurar. Noemí Amador, que té com a segon cap de llista Jordi Balsa, va rebre el suport del candidat nacional, Josep Pintat, així com de bona part de la seva llista.
Els segons a fer l’enganxada del cartell van ser Acció Comunal d’Ordino+Demòcrates per Andorra. Una visita a la parròquia d’Ordino força nombrosa, amb el candidat nacional, Xavier Espot, com a representant d’un bon grup de persones del partit. Joan Martínez Benazet lidera la llista amb Alexandra Codina, i com a suplents Bernadeta Coma, Marc Saura i Alèxia Gallego. “És una candidatura que ens ha fet molta il·lusió crear-la. Totalment plural i gent de diferents àmbits de la parròquia i també de diferents edats. L’última suplent té 19 anys, després n’hi ha un de 27 i una de més de 40, i jo que estic a prop de la tercera edat”, va dir amb un toc d’humor Martínez Benazet, que va recordar el lema del partit. “Ho diu tot: Les persones compten i per tant amb molta il·lusió i a guanyar i conquerir aquestes eleccions”. Tot amb el crit de fons de: “Si es pot, si es pot!”
d’Acord, amb Liberals d’Andorra i el Partit Socialdemòcrata, va ser el següent a passar per l’entrada de l’Auditori Nacional d’Ordino. Una representació nombrosa i com a cap de llista Marc Galabert i el segon, Jean-Michel Armengol. “Es tracta d’una candidatura històrica. Hi ha molta gent que no l’entén, però l’objectiu és explicar per què estem d’acord, el perquè. Tenim molts punts en comú i a nivell d’Ordino estem engrescats i amb molta gent jove. Un repte bonic i amb moltes expectatives. Estem aquí per escoltar la gent de la parròquia. Quines millores volem fer? L’hotel Casamanya, les pensions, perquè hi ha molta gent gran a la parròquia que ho passa malament, i moltes prioritats a nivell pressupostari”.
De la matinal assolellada es va passar a la tarda, amb una mica de vent i amb l’enganxada de cartell de Progressistes-SDP, que tindrà el mateix cap de llista de fa quatre anys: Felip Gallardo. El seu segon a la llista és Albert Granyena. “Per a la parròquia nosaltres som una gran oportunitat, ja que som l’única força progressista d’Ordino, i això s’ha de veure en aquestes eleccions. No hi ha ningú més que estigui amb nosaltres en aquest espai de progressistes, i nosaltres som els que quedem per a la parròquia d’Ordino i Andorra. Quan guanyem,  el primer que farem és arreglar l’hotel Casamanya, que és patrimoni de tot Andorra, i nosaltres proposem que s’hi faci el Museu Nacional, i si no alguna cosa que sigui per a tot el país”, va avançar Felip Gallardo, que també va comptar amb el suport de Josep Roig, el candidat a cap de Govern de la llista nacional, i de l’excap de Govern Jaume Bartumeu. 
Comença la cursa...
 
 
 
eleccions generals
cartells
SDP
d'acord
Terceravia
DA

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte