Diari digital d'Andorra Bondia
El segon seminari de treball organitzat amb els actors econòmics i socials.
El segon seminari de treball organitzat amb els actors econòmics i socials.

Recerca d’una posició conjunta en matèria de prestació de serveis i lliure establiment


Escrit per: 
Redacció / Foto: SFGA

Representants de col·legis professionals i el Govern han mantingut aquest dimarts una nova trobada per impulsar la regulació de les professions titulades i per treballar de manera conjunta la posició d'Andorra davant de la Unió Europea en matèria de prestació de serveis i llibertat d'establiment, en el marc de la negociació de l’acord d'associació.

En la trobada s'han acordat les principals línies d'acció que es duran a terme en els pròxims mesos, quan es tractaran les modificacions de la llei d'exercici de professions liberals i de col·legis i associacions professionals, la llei marc de les professions sanitàries, a més d'altres textos normatius d'àmbit sectorial. La secretaria d'Estat d'Afers Europeus, juntament amb el ministeri de Justícia i Interior i el ministeri d'Educació i Ensenyament Superior, coordinaran aquests treballs amb la implicació dels professionals liberals de cada àmbit així com amb altres departaments tècnics de l’administració general.

En la reunió de treball d'aquest dimarts també s'han pogut intercanviar i compartir les inquietuds i els neguits dels col·legiats entorn del projecte de l’acord d'associació, enfortir el diàleg i trobar un espai de treball comú. D’una banda, la voluntat és avançar en la regulació de les professions titulades i en les modificacions legislatives que s'han identificat com a necessàries i, de l'altra, progressar en la construcció d'una posició en matèria de lliure prestació de serveis i llibertat d'establiment de forma coordinada i consensuada.

Un cop acordada la metodologia de treball i les prioritats, el grup de treball ha establert que mantindrà reunions quinzenals per avançar en aquestes qüestions.

recerca
posició
conjunta
matèria
prestació
serveis
lliure
establiment

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte