Diari digital d'Andorra Bondia
Un moment de la reunió del comitè bilateral Fulbright.
Un moment de la reunió del comitè bilateral Fulbright.

Reunió anual del comitè bilateral Fulbright en el 20è aniversari del programa de col·laboració entre Andorra i EUA


Escrit per: 
Redacció/Foto: SFGA

El comitè bilateral Fulbright Andorra ha celebrat aquest dimarts la seva reunió anual. La trobada ha estat encapçalada per les ministres d’Afers Exteriors, Maria Ubach, i d’Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla, juntament amb el cònsol dels Estats Units d’Andorra, Robert Riley, que hi ha participat de manera telemàtica, així com diversos tècnics d’ambdues delegacions.

La reunió ha servit per fer el seguiment dels programes associats a aquest conveni entre Andorra i els EUA, com són els ajuts en màster i doctorat per andorrans que cursen els estudis als Estats Units o el programa d'assistents de conversa en llengua anglesa als centres escolars del sistema educatiu andorrà. També el programa “summer”, destinat a professors del Principat.

Ambdues delegacions han coincidit en posar en relleu les excel·lents relacions bilaterals existents entre el Principat i els Estats Units i han mostrat la voluntat de donar continuïtat i enfortir la cooperació en el futur. De fet, enguany s’ha celebrat el 25è aniversari de l’establiment de les relacions diplomàtiques entre ambdós països i dels 20 anys de la signatura de l’entesa sobre el programa d’intercanvi Fulbright.

reunio
anual
comitè
bilateral
Fulbright
20è aniversari
programa
col·laboració
Andorra
EUA

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte