Diari digital d'Andorra Bondia
Judith Pallarés, Carles Naudi
Judith Pallarés, Carles Naudi

Reunió de poble per explicar el posicionament sobre Europa


Escrit per: 
Redacció/Foto: Jonathan Gil

Els consellers generals massanencs del grup parlamentari liberal, Judith Pallarés, Carles Naudi d’Areny-Plandolit i Joan Carles Camp, han convocat una reunió de poble per dimarts vinent a les nou del vespre, segons va informar el grup parlamentari de Liberals d’Andorra.
En la reunió, que tindrà lloc a la Cuina d’en Joan (a les Fontetes) de la Massana, els consellers generals compartiran amb els assistents l’actualitat parlamentària i legislativa, però sobretot exposaran el posicionament del grup parlamentari liberal sobre les negociacions que s’estan duent a terme de cara a l’establiment d’un acord d’associació amb la Unió Europea. En aquest sentit, els parlamentaris insistiran a deixar clar que no s’oposen a Europa i que sí que defensen l’entrada al mercat interior europeu, i reiteraran la necessitat de mantenir l’acord duaner amb les condicions actuals i la impossibilitat d’acceptar la lliure circulació de persones encara que es plantegi incloure un període transitori.
Així mateix, els parlamentaris incidiran en la necessitat de disposar d’un estudi que permeti avaluar l’impacte per a l’economia del país d’un acord d’aquestes característiques amb la Unió Europea.
Els assistents podran debatre amb els consellers sobre aquestes matèries i, a més, podran plantejar les preguntes que considerin oportunes sobre l’actualitat política parroquial i nacional.

LdA
reunió de poble
acord d'associació
europa
ue

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte