Diari digital d'Andorra Bondia

Reunió sense acord per fixar la data del debat nacional a la televisió


Escrit per: 
M. F. / Agències

Els representants de les quatre forces polítiques que concorren a nivell nacional als comicis del 3 d’abril han mantingut una nova reunió per tractar de la data del debat televisiu nacional. La trobada, però, es va cloure sense que hi hagués una entesa entre les quatre parts.

Així, el PS s’ha mostrat disposat a traslladar la data i, com a molt tard, a celebrar el debat el dia 27. Ni Andorra pel Canvi ni els Verds s’han mostrat d’acord amb aquest canvi. Així, tal com va manifestar la número tres de la llista d’ApC, Peggy Cerqueda, no poden acceptar aquest dia perquè interfereix en els debats territorials i perquè no soluciona el problema, ja que tampoc no dóna resposta als grups minoritaris perquè encara quedaran tres debats parroquials.
De la seva banda, la número quatre dels Verds, Jael Pozo, va destacar que el PS ha demostrat la seva manca de flexibilitat i de consens, perquè fins ara aquesta qüestió sempre l’havien decidit entre totes les forces, i no pas el partit al Govern.
Des de Demòcrates per Andorra es van mostrar oberts al diàleg, segons va exposar el número u, Antoni Martí. Esteve Vidal, que va assistir a la reunió, va exposar que consideren que el millor dia seria el 31, però que, malgrat això, no estan “tancats” a cap data. Així mateix, va explicar que el debat televisiu ha de ser “a quatre” i que si no hi ha les quatre forces no hi aniran. Dimarts hi ha una altra reunió per mirar d’arribar a un acord.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte