Diari digital d'Andorra Bondia
David Rios en el darrer dia de campanya
David Rios en el darrer dia de campanya

Rios es mostra optimista de cara a diumenge i assegura que “som l’única possibilitat de canvi”


Escrit per: 
Redacció / PS

“Som optimistes de cara a diumenge”, ha assegurat el candidat a cònsol major per la candidatura de Partit Socialdemòcrata i Independents d’Encamp, David Rios, que considera que “avui en dia som l’única possibilitat de canvi”. En aquest sentit, ha demanat a tothom amb dret a vot que “s’acosti diumenge a les urnes i que voti pel canvi, que voti per una parròquia per a tothom i que voti per PS i Independents”. Així, Rios ha manifestat que “si la ciutadania dona suport massiu, podem aconseguir un canvi per Encamp i el Pas de la Casa”.
El cap de llista ha fet balanç de la campanya electoral i ha assegurat tenir “molt bones sensacions”. “Creiem que hem fet una molt bona campanya”, ha resumit Rios, en la que s’ha pogut arribar a la ciutadania i explicar els punts programàtics més important, que segons el candidat, “la ciutadania ha rebut amb molt d’interès”.
Per altra banda, la candidata M. Carmen Garcia, número 12 de la llista, ha exposat els punts més destacats del programa en relació a benestar. “Som persones especialment sensibilitzades amb el benestar de la ciutadania”, ha assegurat. Així, s’ha mostrat preocupada perquè l’escola bressol del Pas de la Casa està funcionant per sota de la seva capacitat, “no perquè no hi hagi necessitat darrera, que sí que hi és, sinó perquè algunes famílies no poden fer front a les quotes actuals”. D’aquesta manera, ha promès que si PS i Independents governa el Comú d’Encamp, es subvencionarà amb un 50% el preu de les escoles bressol als residents. Un altre dels punts destacats per Garcia ha estat el de l’accessibilitat. “Considerem inadmissible que a dia d’avui hi hagi persones que no es puguin moure lliurement pels carrers perquè hi ha barreres arquitectòniques que els ho impedeixen”, ha dit. En aquest sentit, s’ha compromès a consultar amb associacions i entitats de persones amb diversitat funcional les obres i remodelacions que s’hagin d’anar fent. “Ens assessorarem perquè la nostra parròquia esdevingui accessible per a tothom”, ha manifestat la candidata.

 

Encamp
politca. balanç campanya

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte