Diari digital d'Andorra Bondia
La tercera suplent de la llista territorial de Sant Julià, Francina Anglada, ha explicat les propostes socialdemòcrates en matèria de gestió forestal.
La tercera suplent de la llista territorial de Sant Julià, Francina Anglada, ha explicat les propostes socialdemòcrates en matèria de gestió forestal.

Rius, torrentgs i boscos s'han de mantenir nets en previsió de catàstrofes naturals


Escrit per: 
Redacció

La coalició de PS SDP+ crearà un marc favorable per a la gestió forestal de tot el país. La tercera suplent de la llista territorial de Sant Julià de Lòria, Francina Anglada, ho ha explicat assenyalant la necessitat de mantenir els rius, els torrents i els boscos nets per evitar catàstrofes naturals.

“Estan plens de brutícia, d’arbres caiguts i branques, i s’ha de tenir molta cura per en cas d’incendi o d’aiguat”, ha exemplificat la socialdemòcrata, recordant els disgustos dels aiguats del 1982, del desbordament del riu Runer el 2008 o més recentment d’Aixirivall o Bississarri.

Així, Anglada ha manifestat que “calen recursos i voluntat” per arreglar-ho, i ha assenyalat que la biomassa resultant de les neteges es podria aprofitar, per exemple, per abastir la xarxa de calor que el Comú tenia planificada per subministrar calefacció als edificis públics de la parròquia.

Eleccions generals 2023

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte