Diari digital d'Andorra Bondia
Sílvia Riva i Miquel Iceta a Pequín.
Sílvia Riva i Miquel Iceta a Pequín.

Riva i Iceta aposten per facilitar al màxim les estades esportives


Escrit per: 
Redacció / Foto: Govern d'Andorra

Aprofitant l’estada a Pequín per la celebració dels Jocs Olímpics d’Hivern, la ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, ha mantingut una reunió bilateral amb el seu homòleg espanyol, Miquel Iceta,  que ha servit per intercanviar sinergies en matèria esportiva amb la voluntat d’avançar en les bones relacions bilaterals entre ambdós països, segons ha informat el ministre portaveu, Eric Jover.

En la reunió, on va ser present també el secretari d’Estat de Cultura i Esports, Víctor Francos, Riva i Iceta van reforçar la voluntat per continuar treballant per facilitar al màxim possible les estades esportives perquè es puguin beneficiar els atletes d’ambdós països. Així, i amb el desig que el ministre espanyol pugui conèixer de primera mà les instal·lacions andorranes per a la pràctica de l’esquí, Riva va convidar Iceta a assistir les finals de la Copa d’Europa que acollirà Grandvalira el mes de març.

La titular de Cultura i Esports ha aprofitat també l’estada a Pequín per trobar-se amb el president del Comitè Olímpic Espanyol, Alejandro Blanco. La reunió s’ha mantingut de manera conjunta amb el Comitè Olímpic Andorrà amb la intenció de reforçar els lligams entre ambdues institucions. Així mateix, Riva s’ha trobat amb Joan Antoni Samaranch, membre del Comitè Olímpic Internacional i de la comissió de coordinació de diversos JJOO.

Riva
iceta
aposten
facilitar
màxim
estades esportives

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte