Diari digital d'Andorra Bondia

Rosa Ferrer es mostra partidària d'un avançament electoral si no s'aproven els pressupostos


Escrit per: 
Agències


La cònsol major d'Andorra la Vella, Rosa Ferrer, ha afirmat que està 'més en la línia' de les declaracions que en els darrers dies han fet el síndic general, Josep Dallerès, i el subsíndic, Esteve López, en relació a una convocatòria electoral avançada en cas que no s'aprovin els pressupostos.

Ferrer ha dit que es fa difícil aguantar un any amb dotzaves parts. La cònsol major de la capital ha fet aquestes declaracions en el programa radiofònic El Matinari d'ADRàdio que dirigeix i condueix Xavi Mujal.
Primer va ser Josep Dallerès, síndic general, dient que si no s'aprovaven els pressupostos s'hauria d'anar a eleccions avançades al mes de juny del 2010. Dilluns va ser Esteve López, subsíndic general, afirmant que la ciutadania no havia percebut el canvi i que no es genereva il·lusió. Aquest dimarts al matí ha estat Rosa Ferrer, cònsol major d'Andorra la Vella, qui s'ha posicionat sobre la situació política actual i ha dit que en l'actual conjuntura econòmica 'es fa difícil' governar amb dotzaves parts i que se situa 'en la mateixa línia' de les declaracions de Dallerès i López, afirmant que si no hi ha pressupost 'hem d'anar a unes eleccions anticipades'.
Ferrer ho ha justificat dient que 'funcionar amb dotzaves parts és molt complicat en la situació econòmica que estem' ja que al no disposar de tot el pressupost des d'inici de l'any és possible que determinats pagaments s'hagin d'anar posposant, i els proveïdors tampoc estan passant un bon moment com per fer aquest ajornament a l'hora de cobrar.
En relació a les declaracions d'Esteve López, la cònsol de la capital ha dit que 'és cert que costa generar il·lusió perquè la situació econòmica en què estem vivint és molt difícil poder fer grans coses perquè es puguin materialitzar'. Malgrat tot, Ferrer ha acabat dient que són els grups parlamentaris de PS, CR i ApC els qui 'tenen molta més informació, tenen molts més elements d'informació que jo no tinc i qualsevol decisió que adoptin serà la correcta'.
Reunió amb els càrrecs de confiança
Durant el programa radiofònic, la cònsol també ha parlat d'altres aspectes comunals i ha explicat que la trobada que va fer amb els càrrecs de confiança i caps de departament va servir per explicar-los-hi quina era la situació un cop aprovat el pressupost del Comú. 'No sabem segur si podrem tenir aquests ingressos [els previstos en el pressupost], i per no generar més deute, hem de ser molt curosos a l'hora d'executar el pressupost i només ho podem fer amb la col·laboració i ajuda del personal de Comú' ha explicat Ferrer. Ha afegit que 'entenc que en aquests moments és quan s'ha de ser més curós i professional a l'hora de gestionar els recursos. Sense la seva col·laboració és impossible'.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte