Diari digital d'Andorra Bondia

Rosa Ferrer garanteix a la gent gran els serveis socials bàsics


Escrit per: 
Agències / foto: E.O.G


La cònsol major d’Andorra la Vella, Rosa Ferrer, va assistir ahir a l’assemblea de l’Associació de la Gent Gran de la parròquia per demanar-los comprensió per la retallada del pressupost, que obliga a programar menys balls de tarda els caps de setmana.

 En aquest sentit, Ferrer va assegurar als padrins que els serveis bàsics, com el menjador a domicili o l’hostal Calones, no en resultaran afectats. Per la seva banda, el secretari de l’entitat, Lluís Sàmper, va felicitar el Comú per la feina iniciada amb l’hostal Calones i va demanar que s’ampliï perquè encara hi ha dèficit de places.
Ferrer va aprofitar per comentar als padrins que “com tothom, cal estrènyer-se el cinturó”, A més, va assenyalar que el Comú lamenta que els balls setmanals que s’organitzaven a les cases pairals passin a ser quinzenals, però va assegurar que els serveis bàsics no en resultaran afectats. La cònsol també va explicar als padrins que el Comú ha d’estalviar diners perquè, en el marc del conveni signat amb el Govern i el Consell General per als entorns de Casa de la Vall, s’adequarà un espai públic on s’ubicarà una nova casa pairal per als padrins més àmplia –d’uns 300 metres quadrats–, que els permetrà convidar avis d’altres parròquies. Així, els avis veuran feta realitat una vella reivindicació d’aquí un parell d’anys.
D’altra banda, i segons va explicar el secretari de l’entitat, Lluís Sàmper, els padrins també van discutir sobre la necessitat de canviar els criteris econòmics dels viatges subvencionats per evitar aglomeracions com les que s’ha viscut aquest any.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte