Diari digital d'Andorra Bondia

Rosa Ferrer plantejarà una qüestió de confiança si rep una demanda formal


Escrit per: 
Redacció

La cònsol major d’Andorra la Vella, Rosa Ferrer, va afirmar ahir que, en el cas que el Partit Socialdemòcrata (PS) li demani formalment que renunciï al càrrec, plantejarà una qüestió de confiança perquè sigui l’equip comunal qui decideixi si s’ha de mantenir al capdavant de la corporació.

Ferrer es va manifestar en aquest sentit després de donar-se de baixa del PS i que el president del partit, Víctor Naudi, l’instés dimarts a renunciar al càrrec, a què “es va comprometre per escrit en cas de deixar el partit”.
Amb tot, Ferrer va constatar que ahir a mitja tarda no havia rebut cap demanda formal del PS i que la notícia li havia arribat a través dels mitjans de comunicació. En aquest sentit, la cònsol va apuntar que “jo no m’he donat de baixa del partit fins que no he entregat una carta”.
Si bé es va mostrar disposada a deixar el càrrec de cònsol major en el cas de perdre una eventual qüestió de confiança ‒en compliment del marc legal existent‒, Ferrer va mantenir que la seva voluntat és continuar al capdavant del Comú “per responsabilitat”, i va argumentar que “estem a poc temps de les eleccions comunals i hem de vetllar per l’estabilitat de la parròquia”. A més, va afegir que “hi ha coses urgents per fer i crec que Andorra no s’ho pot permetre”.
La cònsol major d’Andorra la Vella també es va mostrar sorpresa que Naudi lamentés la seva sortida en un moment en què, segons el president del Partit Socialdemòcrata, s’estaven establint “ponts de diàleg”. Sobre aquesta qüestió, va assenyalar que “els ponts de diàleg es demostren abans, ja sigui debatent la meva ponència o obrint un debat”. Finalment, la mandatària comunal va constatar que ha “tancat una etapa amb el PS” i va recordar el seu objectiu de “formar part d’un grup d’opinió sobre la socialdemocràcia”.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte