Diari digital d'Andorra Bondia
Els treballs a la incorporació del revolt de Ràdio Andorra s’allargaran sis mesos.
Els treballs a la incorporació del revolt de Ràdio Andorra s’allargaran sis mesos.

S’adjudica la millora entre el revolt de Ràdio Andorra i els túnels d’Encamp


Escrit per: 
Redacció/Foto: Jonathan Gil

L’executiu va aprovar ahir l’adjudicació dels treballs de l’obra de millora de l’entroncament de la CG-2, entre el revolt de Ràdio Andorra i la boca sud dels túnels, a l’empresa COPSA per un import de 307.597 euros, segons va anunciar el ministre portaveu, Jordi Cinca, que va precisar que Engitec S.A. es farà càrrec de la direcció de l’obra.
El ministre va detallar que l’objectiu de l’obra, que té un termini d’execució de sis mesos, és millorar la seguretat i el traçat de la incorporació del revolt de Ràdio Andorra amb el tronc principal de la CG-2, la qual presenta actualment problemes de visibilitat, de manca d’amplada i de rasant irregular. Els treballs principals consisteixen en la  construcció d’un mur per sostenir l’ampliació de la calçada i rectificar la rasant, dotat d’un voladís sobre un terreny propietat del Govern a fi de crear una voravia que permeti una circulació còmoda i segura per als vianants. 
D’altra banda, Cinca va informar també de l’adjudicació dels treballs de condicionament de l’aparcament i accessos del col·legi de Ciutat de Valls, a la capital. En aquest cas va recaure en l’empresa Urcosa per un import de 51.121 euros. Els treballs, que es preveu que puguin estar enllestits en vuit setmanes, preveuen la instal·lació de tanques i xarxes metàl·liques, l’aprofitament dels espais residuals sota la voravia per a la ubicació dels contenidors d’escombraries i la refeta de les portes de l’accés principal a l’escola.
L’executiu va acordar també l’adjudicació de dos treballs més, un al Centre de Tecnificació d’Ordino, per instal·lar calefacció al casal de l’esport, entre d’altres, i al Poliesportiu d’Andorra, on es canviaran les portes d’entrada i el paviment a la zona de vestidors. Coansa va ser l’adjudicatària d’aquests treballs per un import global de 210.603 euros.
Finalment, es va adjudicar també la millora de la zona de berenada de Torrent Pregó a l’empresa Construccions Purroy S.L., per 162.357 euros.

adjudica
millora
revolt
Radio Andorra
túnels
Encamp

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte