Diari digital d'Andorra Bondia

Salazar i Miró recullen la preocupació d’un grup d’advocats


Escrit per: 
Redacció/Foto: PS

Un grup d’advocats s’ha reunit aquest matí amb els consellers generals socialdemòcrates Quim Miró i Judith Salazar per exposar-los la seva preocupació pel que fa a la manca d’independència per part de la fiscalia.

La trobada es produeix després de les declaracions que els socialdemòcrates van fer la setmana passada per donar a conèixer que el ministeri fiscal considera que el suport dels consellers generals Susanna Vela i Carles Sánchez al recurs presentat per Terceravia en contra de la Llei de modificació de la Llei qualificada de seguretat pública i a la Llei general de Sanitat no és vàlid perquè el grup parlamentari socialdemòcrata havia votat a favor d’aquesta anteriorment, tot i que el Tribunal Constitucional el va admetre a tràmit el passat 17 de febrer.

Els advocats han manifestat a Salazar i Miró que aquesta manera de fer de la fiscalia, més política que judicial, s’ha demostrat en altres ocasions i que és un fet que està alterant el bon funcionament de la justícia. Els consellers socialdemòcrates han acordat fer seguiment del contingut exposat a la reunió.

Salazar
Miró
preocupació
advocats

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte