Diari digital d'Andorra Bondia

Sans critica la manca de planificació per a l’obertura del Funicamp a l’estiu


Escrit per: 
Redacció / Agències


El cap de l’oposició al Comú d’Encamp, Joan Sans, va criticar ahir la falta de planificació i de previsió a l’hora de preparar l’obertura del Funicamp aquest estiu, lamentant que no s’hagin organitzat més activitats per dinamitzar el giny i que no s’hagi fet suficient publicitat abans de l’obertura.

Sans, que va indicar que estan d’acord en l’obertura de la instal·lació, es va mostrar ofès pel fet que sigui el cònsol el que hagi centralitzat tota la qüestió i no la comissió de promoció turística.
De la seva banda, el cònsol major, Jordi Mas, va indicar que han hagut de treballar a marxes forçades perquè estan en els sis primers mesos de mandat i perquè les converses amb Saetde no són tan àgils com voldrien, però va afegir que s’està complint amb la voluntat d’intentar promocionar les activitats d’estiu, i que de mica en mica s’aniran ampliant el nombre de propostes al voltant del Funicamp. En aquest sentit, va destacar la nova activitat de les rutes en 4x4 des de Solanelles fins als llacs de Pessons, i la previsió d’arribar a 16.000 usuaris, cosa que permetrà cobrir les despeses de d’explotació de l’aparell a l’estiu.
Un dels aspectes que va posar sobre la taula Sans és que s’ha hagut d’assabentar a la sessió de consell de comú que s’han previst fulletons i altres vies de publicitat de les activitats d’estiu. En aquest sentit, també va destacar que a deu dies de l’obertura encara no s’hagi distribuït la publicitat, així que ha posat en dubte que es pugui arribar a la previsió d’arribar a 16.000 usuaris.
Continuant amb la promoció, des del PS també es va criticar “l’arbitrarietat” a l’hora de decidir en quins mitjans de comunicació es fa publicitat, arran de l’aprovació de la contractació d’una pàgina de publicitat al diari espanyol El Mundo per 1.900 euros, i d’uns bàners al portal Forum.ad. Sobre aquesta qüestió, Sans va demanar un estudi estratègic per escollir els mitjans per anunciar-se.
De la seva banda, Mas va destacar que un dels objectius de les activitats és potenciar la vall dels Cortals com a accés a la natura i la muntanya. Va afegir que la voluntat és potenciar l’estiu, però que cal ser conscients que han tingut poc temps de marge, i que per tant de cara a l’estiu vinent la promoció es podrà fer amb més antelació. Així, va avançar que s’està treballant en un pla d’acció i de comunicació, i que es vol presentar als agents turístics per impulsar-lo conjuntament.
D’altra banda, tant el cònsol com el cap de l’oposició van parlar després de la sessió de consell de la polèmica sobre l’escola bressol. D’una banda, Mas va reiterar que l’objectiu és garantir la qualitat del servei i que analitzaran la situació i buscaran com substituir la directora, però que ells “no poden valorar els problemes personals de la gent”.
De la seva banda, Sans va indicar que s’han ofert a col·laborar per al que calgui i que se’ls ha convidat a analitzar la situació plegats. Així, va assegurar que “la tasca que duen a terme les professionals és admirable i els pares poden estar ben tranquils”. Sans va concloure que “el que no farem és treure rèdit polític dels infants”.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte