Diari digital d'Andorra Bondia

Sans lamenta que no s’hagi decidit l’aportació al mercat


Escrit per: 
M. S. C.

El cap de l’oposició al Comú d’Encamp, Joan Sans, va manifestar el neguit dels comerciants del Pas de la Casa perquè a hores d’ara encara desconeixen quina serà l’aportació econòmica de la corporació al mercat de les oportunitats.

Tal com va explicar el conseller socialdemòcrata, el mercat tindrà lloc del 15 al 17 de juny i els membres d’Iniciativa Publicitària estan “lligats de peus i mans” ja que no saben si el Comú hi acabarà destinant més o menys diners que l’any passat. Fins ara, la corporació hi aportava el 25% de l’import recaptat entre els membres de l’entitat. Per aquest motiu, la minoria comunal té la intenció de reunir-se amb els comerciants per oferir-los col·laboració.
Sans va criticar que l’equip de govern “ja fa sis mesos que està al Comú i no ha fet cap proposta de promoció turística”. En aquest sentit va remarcar que a hores d’ara la majoria ja s’hauria d’haver reunit amb els comerciants del Pas de la Casa i d’Encamp per tractar aquesta qüestió. Així mateix, va recordar que “de mesures, a nivell de programa, [UP-DA] no en proposava cap”. Sans també es va referir a la voluntat d’obrir el Funicamp durant l’estiu anunciada per la majoria. El PS creu que si el giny no serveix d’accés cap a un atractiu els turistes no l’utilitzaran.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte