Diari digital d'Andorra Bondia
El Consell de Comú que va tenir lloc ahir al matí a la Massana.
El Consell de Comú que va tenir lloc ahir al matí a la Massana.

S’aprova la segona fase de la reforma integral del Prat del Colat


Escrit per: 
Redacció/Foto: Comú de la Massana

El Consell de Comú de la Massana va aprovar per unanimitat convocar la licitació de les obres de reforma i embelliment de la fase II del Part del Colat. Aquesta serà la darrera fase i la més important, ja que contempla tota la superfície verda i de jocs, d’uns 3.000 m2. L’empresa que porti a terme els treballs haurà de proveir i instal·lar diferents zones de jocs i d’activitat física, a més d’un mòdul de serveis i una nova glorieta que permeti portar a terme actuacions de carrer. A més, també s’ha previst que els carrils d’accés als diferents espais serveixin com a circuit de bicicleta infantil.

El projecte inclou propostes realitzades dins el marc del Consell dels Infants, com ara la instal·lació d’una tirolina, tobogans gegants o una piràmide de jocs. S’espera que les obres puguin començar el mes de març i estiguin enllestides abans de l’estiu, ja que es tracta de l’espai més utilitzat de la parròquia durant les vacances escolars. Pel que fa al cost, de forma orientativa es preveu que se situï entre els 700.000 i els 900.000 euros.

Recordem que la primera fase es va portar a terme durant els mesos de maig i juny i van consistir en la instal·lació d’un pump track i de pistes esportives de futbol i bàsquet.

D’altra banda, ahir també es va aprovar convocar una segona subhasta dels béns que el comú té a l’edifici Cresta d’Arinsal, després que la primera subhasta quedés deserta. El preu de sortida serà de 265.000 euros i els interessats poden consultar la completa descripció dels béns, sol·licitant una cita al mateix comú de la Massana, en horari de 9 a 14 h.

En la mateixa sessió es van aprovar diversos compromisos de despesa inclosos al pressupost 2019 que superen els 100.000 euros, i per tant cal aprovar per Consell de Comú, com és el cas de la subvenció a la Llar d’Infants (170.000 euros), la gestió dels residus de la deixalleria, els residus de la neteja viària i la gestió de les despeses d’explotació de la deixalleria (132.000 euros), la recollida selectiva (450.000 euros) o el lloguer de terrenys destinats a aparcaments (161.000 euros) i parcs infantils (152. 000 euros).

segona
fase
reforma
integral
prat del Colat

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte