Diari digital d'Andorra Bondia

Sarkozy rep l’alta i li aconsellen fer repòs


Escrit per: 
Redacció


El president de la República Francesa i copríncep d’Andorra, Nicolas Sarkozy, va ser donat d’alta aquest dilluns al matí de l’hospital Val-de-Grâce de París, on va ser ingressat diumenge després de desmaiar-se mentre practicava esport a la residència de La Lanterne, a Versalles.

Segons es va informar des de l’Elisi, el desmai “no té cap causa ni conseqüència cardíaca”. Sarkozy va ser sotmès a una coronariografia, que va descartar aquestes possibilitats. Tampoc es va trobar cap element que apuntés un trastorn del ritme cardíac.
La resta de proves practicades també van descartar causes i conseqüències neurològiques i metabòliques. El personal mèdic va diagnosticar una lipotímia a causa de la calor i sense pèrdua del coneixement, en un context de fatiga lligat a una càrrega de treball important.
El copríncep francès no haurà de seguir cap tractament mèdic per aquest fet, però els metges li han aconsellat un “repòs relatiu”, segons van apuntar les fonts de l’Elisi. Així, Sarkozy ha posposat el desplaçament que tenia programat per avui a Mont Saint-Michel.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte