Diari digital d'Andorra Bondia
Josep Lluís Donsión i Jaume Bartumeu.
Josep Lluís Donsión i Jaume Bartumeu.

SDP aposta per fer créixer LC i la continuïtat de Vila al capdavant


Escrit per: 
M.S. / FOTO: SDP

Progressistes-SDP veu futur a la plataforma Laurèdia en Comú, que vol consolidar i fer créixer amb l’entrada per exemple de gent del Partit Socialdemòcrata, i aposta per la continuïtat de l’actual cònsol, Josep Miquel Vila, per continuar liderant el projecte als comicis del 15 de desembre vinent.

Així ho va explicar ahir el conseller de la formació al Comú de Sant Julià de Lòria, Josep Lluís Donsión, que va remarcar que tot i que la “preferència és que el cònsol que hi ha continuï” es tracta d’una “decisió que ha de prendre ell”. Donsión, que es va mostrar convençut que la plataforma “ha funcionat”, va recordar que en les reunions de LC ja hi assisteixen representants del PS, i va incidir en la possibilitat que s’acabin afegint a la plataforma amb la idea “de crear un Comú més fort i més representatiu”.
Quant a la possibilitat que en les diferents converses que la formació manté a d’altres parròquies de cara a la configuració de candidatures transversals hi hagi també un diàleg amb representants del PS, el president de Progressistes-SDP, Jaume Bartumeu, que va remarcar que “ni tenim línies vermelles ni volem posar condicions”, va assegurar que “la línia telefònica és oberta i si volen parlar amb nosaltres ja saben on som”.
Així mateix, el dirigent progressista va destacar la “complexitat” de les converses amb les diferents forces, i més després que cada vegada siguin més les que “s’afegeixen a la proposta de fer llistes transversals”, i es va mostrar convençut, com és habitual, que fins “els últims dies no s’acaben de concretar”.
D’altra banda, Bartumeu va aprofitar la compareixença per mostrar la “sorpresa i indignació” de la formació amb tots els problemes que s’estan donant amb les noves línies de transport regular de passatgers al Pas de la Casa, i va destacar que fets com els denunciats ahir a les xarxes socials per un grup de treballadors i treballadores posen en evidència que “hi ha dues Andorres a dos velocitats diferents”, tal com la formació ha advertit en reiterades ocasions. En aquesta línia, el president de Progressistes-SDP va instar l’executiu a dedicar-se més a aquest tipus de qüestions i no a centrar-se tant en nomenaments, i va demanar que es plantegi un pressupost amb mesures socials per a famílies i empreses.

 

 

SDP
Laurèdia en Comú

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte