Diari digital d'Andorra Bondia
Zoppetti, Donsión i Moliné, ahir a la tarda.
Zoppetti, Donsión i Moliné, ahir a la tarda.

SdP demana que s’anul·li l’Andorra Mountain Music


Escrit per: 
M. P. A. / Foto: SdP

“Demanem que el Govern no es repensi els concerts de l’Andorra Mountain Music, sinó que els anul·li.” Així de rotund es va manifestar ahir el secretari d’organització de Progressistes-SDP, Josep Lluís Donsión. I és que va qualificar de “barbaritat” gastar-se 800.000 euros en uns concerts, quan al seu parer el Govern “no ha planificat ni una sola política de reactivació del turisme i del comerç”. Unes polítiques, d’altra banda, que s’haurien de preveure a llarg termini, ja que es preveu que les conseqüències de la crisi sanitària s’allarguin fins al 2023. 

És per això, va emfatitzar, que demanen a l’executiu “que presenti un pla estratègic per reactivar el turisme d’Andorra”. Va afegir que els diners dels concerts a Soldeu es podrien destinar a promoure l’ocupació laboral en general i en particular a la contractació de personal sanitari i a la compra de material de protecció. 

Per la seva banda, la coordinadora del comitè local del partit a la Massana, Laia Moliné, va exposar la necessitat que el Govern presenti “un pla global contra la crisi”. S’hi va referir en posar de manifest que les dades d’aturats del mes de juny encara no s’han fet públiques i “van amb retard”, segurament perquè hi ha hagut un augment significatiu de les persones que es troben en aquesta situació, va dir. També va denunciar que “l’estratègia de l’executiu d’esperar que els aturats marxin del país està fora de lloc”. I va afegir que el Govern “vol allargar l’agonia i l’espera fins al moment que consideri oportú”.

Finalment, la integrant de l’executiva de la formació progressista Elisabet Zoppetti va donar a conèixer el neguit d’alguns comuns perquè no poden contractar persones inscrites al nou programa de foment de l’ocupabilitat. Per això, va demanar que el Govern faciliti als comuns l’accés a aquesta borsa de treball “perquè puguin donar feina a la gent inscrita”.

SDP
demana
andorra mountain music

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte